Smått & Gott
TOPPLISTA STIGAR

Den här betygsättningen är helt baserad på min personliga åsikt.

I2-SKOGEN

BRATTFORSLEDEN
VILDMARKSLEDEN
ÖHMANSMILEN

Cykelstig i Rudskogen

05 Maj Aptitretare från Rudskogen

Det här är ingen full recension, utan endast en liten aptitretare på vad som komma skall. Jag har kört för lite i den här skogen för att kunna ge ett ärligt betyg, så det får du också vänta på.

ANYWHO

Har sneglat ett tag på Rudskogen i norra tätorten Karlstad efter att ha haft vägarna igenom den på några ställen. I söndags hade jag en timme på mig, så jag hann bara med en kortis och tvingades avsluta med snabbaste grusvägen tillbaks till bilen. Men det lilla jag körde visade stor potential. En slingrande och smal stig tog mig norrut mot Djupdalsvägen genom varierande terräng. Rudskogen har några ganska bergiga partier med rejäla stigningar som återstår att upptäcka framgent.

Har du några sköna GPX-filer med stigtips från Rudskogen? Skicka dem till mig så slänger jag upp dem online.

Här är slingan jag körde och ett löfte om att återkomma med mer stigar i Rudskogen längre fram.

Robert
robert@rundberget.com
No Comments

Post A Comment